пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

:)

  Кількісний і якісний підходи обробки даних. К:Визначення середніх величин якостей, що досліджуються, і мір їх розсіювання; визначення коефіцієнтів кореляції, факторний аналіз, побудова графіків, матриць тощо. Я: аналіз і синтез зібраних даних, їх порівняння і узагальнення.

            Інтерпретаційні методи. Цю групу утворюють генетичний і структурний методи. Генетичний дає змогу інтерпретувати весь оброблений матеріал дослідження в характеристиках розвитку з  виділенням етапів, стадій, критичних моментів тощо. Структурний є засобом встановлення структурних зв*язків між якостями особистості, що є предметом аналізу.

1.2) «Особистість - складова індивідуальності, її характеристика як суспільного індивіда, об'єкта і суб'єкта історичного процесу. Особистість - «вершина» всієї структури людських властивостей. Розвиток особистості спрямовується розвитком індивідуальності.

Індивідуальність - це продукт злиття соціального і біологічного в індивідуальному розвитку людини. Індивідуальність спрямовує розвиток індивіда, особистості і суб'єкта в загальній структурі, стабілізує її, взаємопов'язувати властивості і є важливим чинником високої життєздатності та довголіття. Індивідуальність - це "глибина" особистості і суб'єкта. Своєрідність і неповторність індивідуальності виявляються у співвідношенні відкритої і закритої систем, які розкривають людини як суб'єкта діяльності і суб'єкта психічної активності.

Суб'єкт - означає вищий рівень розвитку особистості

Індивід – людина, як одинична природна істота, представник виду Homo sapiens.


25.12.2014; 00:36
хиты: 127
рейтинг:0
Общественные науки
психология
прикладная психология
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь