пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Організація процесу виробництва.

Підприє́мництво — самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність з метою досягнення економіч та соціал результ та одерж прибутку.

Підприємницька діяльність - складний і бага­топлановий процес. Вона вимагає від своїх учас­ників- не лише бажання мати "свою справу" і наявності певної суми грошей - це само собою зрозуміло, але й спеціальної підготовки, майстерності й наполегливості, вміння вибирати сферу діяльності для прикладання своїх зусиль, творчої фантазії і звичайного везіння.

В процесі виробництва важливе місце займає процес підготовки та організації вироб-ва,яке проходить 3 стадії:

1)Розробка концепції передбачає: а)формув попередніх мір­кувань, рішень, які закладаються в основу майб справи. Найважчим тут є вибір сфери для прикладання зусиль; б)конкретизація ідеї і напрямів діяльності майб фірми у зв'язку з вибором сфери; в) аналіз потреб і можливостей ринку; г) визнач необхідності залуч фінансів зі сторони; д) про­ведення переговорів з партнерами, постачальниками, інвесторами.

2)Планування. На цій стадії відбувається: а)формув бізнес-плану; б)вибір форми підприємства й оформлення його організа­ційної структури; в)тестування ринку й конкретизація необхідного матеріально-технічного постачання; г)кадрове забезпечення.

3)Реалізація проекту - "запуск" виробничо-збутового й організа­ційного механізму фірми: а)уклад угод з субпідрядниками; б)отримкапіталу; в)організація виробнич будівництва;

г)найм   управлінського   персоналу   й   торговельних   працівників;

д)уклад   угод   з   постачальниками;    е)проведення   рекламної кампанії і т.д.

Кожна з названих стадій має свої етапи. Це потрібно,щоб чітко спрогнозувати хід створення нового підприємства,.

 

35.


07.06.2016; 08:36
хиты: 136
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь