пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

47. Інтерфейс Visual Basic. Довідкова система

 Інтерфейси визначають властивості , методи і події , які класи можуть реалізовувати. Інтерфейси дозволяють визначити зовнішні уявлення у вигляді невеликих груп тісно пов'язаних властивостей , методів і подій ; при цьому зменшується кількість проблем сумісності , оскільки . можна створювати вдосконалені реалізації інтерфейсів без втручання в існуючий код . Нові зовнішні уявлення додаються в будь-який момент часу за допомогою розробки додаткових інтерфейсів і реалізацій .

Мається ще кілька інших причин , за якими використання інтерфейсів переважніше використання спадкування класу.

Інтерфейси більш зручні в тих випадках , коли додаткам потрібна велика кількість можливо незв'язаних типів об'єктів для надання певних функціональних можливостей.

Інтерфейси гнучкіші порівняно з базовими класами через можливість визначення однієї реалізації , здатної реалізувати кілька інтерфейсів.

Інтерфейси переважніше у випадках , коли немає необхідності у спадкуванні реалізації з базових класів .

Інтерфейси корисні у випадках , коли неможливо використовувати спадкування класу. Наприклад , структури не здатні наслідувати в класів , але здатні реалізувати інтерфейси.

Довідкова система насичена гіперпосиланнями, що знаходяться в тексті статей і забезпечують перехід від однієї статті до іншої.

 

Довідкова система являє собою набір файлів визначеної структури, використовуючи якіпрограма Winhelp, що є складовою частиною Windows, виводить довідкову інформацію, яка знаходиться в hip - файлі.

 

Довідкова система містить різноманітну інформацію як про основні структурах мови і правила їх використання з прикладами програм, так і необхіднуінформацію про саму систему програмування.

 

Довідкова система являє собою свого роду адресну книгу знаходиться в сховищі інформації, доступ до якої здійснює система, видачі. Вона має особливо важливе значення, так як служить ключем до інформації. Їїструктура) повинна повністю задовольняти вимогам користувачів, оскільки ефективність функціонування всієї системи залежить від того, наскільки успішно здійснюється пошук інформації; яка швидкість цього пошуку і наскільки релевантна идентифицируемаяінформація. Ефективність системи є в кінцевому рахунку очним критерієм, що визначає, чи має сенс взагалі використовувати дану систему.

Довідкова система VBA не входить в типову установку Microsoft Of i ice.

Файл довідкової системи VBA за замовчуванням не встановлюється програмою установки Office. Однак якщо ви спробуєте використовувати його, клацнувши на Microsoft Visual Basic Help в меню Help, що відображується в редакторі Visual Basic, вам буде запропоновано вставитинастановний CD, з якого будуть встановлені всі необхідні файли.

 


09.06.2015; 16:44
хиты: 139
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь