пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

46 Типи операторів. Поняття виразу

Оператор є елементом коду, що виконує операцію з одним або декількома елементами коду, які містять значення. Елементи значень включають змінні, константи, літерали, властивості, що повертається значення Function і процедури Operator, а також вираження.

В інструкціях містяться ключові слова , оператори , змінні , константи і вирази. Кожна інструкція належить до однієї з наступних двох категорій :

Оператори оголошення, які оголошують змінну , константу або процедуру , і можуть також вказувати тип даних.

Виконувані оператори , які ініціюють дії . Ці оператори можуть викликати метод або функцію , а також здатні виконувати цикл або гілку , що складаються з блоків коду. Виконувані оператори містять Оператори присвоювання , які привласнюють значення або вираз змінної або константі .

У цьому розділі описана кожна категорія . Також у цьому розділі описано , як помістити кілька операторів в одному рядку і як продовжити оператор на кілька рядків.

Оператори оголошення

Оператори оголошення використовуються для іменування та визначення процедур , змінних , властивостей , масивів і констант . При оголошенні елемента програмування можна також визначити його тип даних , рівень доступу і область дії . Додаткові відомості див Характеристики оголошених елементів ( Visual Basic ) .

Вираз являє собою набір елементів значень в поєднанні з операторами, який призводить до нового значенням. Оператори виконують над елементами значень різні дії шляхом обчислення, порівняння та інших операцій.

                       


09.06.2015; 16:44
хиты: 116
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь