пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

23.Призначення, типи, особливості використання та технологія створення запитів-дій: запити на створення таблиць, запити на видалення, запини на додавання, запити на оновлення.

Запит -  є засобом  відбору груп записів різних таблиць, які задовольняють визначеним критеріям.

Крім того, запити використ.  для оновлення і додавання нових записів у таблиці, а також є основним джерелом даних для форм та звітів.

Запити - спеціальні об'єкти, призначені для вибірки даних з таблиць бази, а також для виконання обчислень та інших операцій з базовими таблицями, включаючи їхнє перетворення.

Виконання запиту на змінення

Види запитів: запити на вибірку; запити на вибірку з полем, що обчислюється; підсумкові запити; запити з параметром; перехресні запити; запити на зміни (активні запити) (на оновлення, на створення таблиці, на знищення, на додавання).

Запит на створення таблиці. Створює нову таблицю на основі всіх або частини даних з однієї або декількох таблиць. Запит на створення таблиці корисний для: створення таблиці для експорту в іншу базу даних Microsoft Access; створення резервної копії таблиці; створення архівної таблиці, що містить старі записи.

Запит на видалення. Видаляє групу записів з однієї або декількох таблиць.

Запит на додавання. Додає групу записів з однієї або декількох таблиць у кінець однієї або декількох таблиць.

Запит на оновлення записів. Вносить загальні зміни в групу записів однієї або декількох таблиць

 


09.06.2015; 16:44
хиты: 133
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь