пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

43. Який головний метод Леграна?

Метод Леграна:"Прокляття заподіює максимальне зло тоді, коли людина цього заслуговує.

Тому не можна, вірніше не безпечно накладати закляття на кого попало.У людини є доля, у кожного, це всім ізвестно.І доля пишеться тим, коли людина створена.. найкраще говорити в обличчя, важливо, щоб він його почув, або прочитав, не важно (можна в листі написати), але, щоб він сам впустив у себе зло від слів.

Я напишу одне прокляття, дуже сильне, після вислову змій заповзає на шию людини і може відбуватися все, що завгодно, людина навіть буде відчувати цю змію на шиї фізіческі.Она буде рости від його внутрішньої злоби, почнуться хвороби, нерозуміння інших людей його скарг, тобто це дуже страшно.Человік залишається один на один з цією змією.

Мого віку хлопець, діяти стало майже відразу.У нього з'явилася паніка, зло посипалося з рота, плюс став плутати мене з кимось ще, коротше людина впустила у себе ці слова конкретно, що зараз з ним я не знаю.

Але це більше приватне прокляття, потрібно мати негатив до людини, потрібен ваш гнів.Чоловік чує його один раз, але ви про себе продовжуєте його повторювати і я не знаю, воно може йому шию згорнути при вас.То є не переборщіть. "


25.11.2015; 01:35
хиты: 191
рейтинг:0
Гуманитарные науки
литература
мировая литература
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь