пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Комп'ютерні презентації

є одним з видів мультимедійних ресурсів. Комп'ютерні презентації часто застосовуються в рекламі, при виступах на конференціях і нарадах, вони можуть також використовуватися на уроках у процесі пояснення матеріалу вчителем або доповідей учнів.

У деяких випадках презентацію запускають в автоматичному режимі, і вона оповідає про щось без участі людини. Автоматичний режим презентації часто використовують під час проведення різних виставок.


Що ж являє собою комп'ютерна презентація? складається зі сторінок, які крім тексту можуть містити також мультимедійні об'єкти. Електронні сторінки презентації називаються слайдами. У процесі перегляду комп'ютерної презентації можуть реалізовуватися різні послідовності виводу слайдів.

Компютерні презентації розробляються у відповідних програмах. Широкого поширення набуло використання програми PowerPoint для створення презентацій.


Після того, як презентація розроблена, її необхідно представити. Зазвичай на виступах чи нарадах використовують такий набір технічних засобів:

  • проектор
  • екран
  • компутер

22


хиты: 136
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь