пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

129. Використання Майстра підстановок

Майстер підстановок відображається під час створення стовпця підстановки в поданні таблиці, під час перетягування поля з області «Список полів» до таблиці, яку відкрито в поданні таблиці, і в поданні конструктора, якщо у стовпці «Тип даних» вибрати пункт «Майстер підстановок». Майстер допомагає виконати всі кроки, потрібні для створення стовпця підстановки, і автоматично встановлює відповідні властивості полів. Майстер також створює зв’язки таблиць та індекси, якщо це потрібно для підтримки стовпця підстановки.
Після запуску майстра потрібно вибрати основу для стовпця підстановки: таблицю чи запит або список введених значень. Зазвичай, якщо базу даних побудовано належним чином і дані розділено на тематичні таблиці, джерелом даних для стовпця підстановки слід вибирати таблицю або запит. Створення багатозначної підстановки на основі таблиці або запиту. Під час перетягування поля з області «Список полів» для створення багатозначного поля перші два кроки наведеної нижче процедури виконуються автоматично, тому слід починати із третього кроку. У майстрі підстановок виберіть пункт Стовпець підстановки має шукати значення в таблиці або запиті та натисніть кнопку Далі.

Виберіть таблицю або запит зі списку та натисніть кнопку Далі. У розділі Доступні поля виберіть поле, яке потрібно додати до підстановки. Натисніть кнопку із символом , щоб перемістити вибране поле до списку Вибрані поля. Повторіть попередні два кроки, щоб додати всі потрібні поля до списку Вибрані поля. Відтак натисніть кнопку Далі. Якщо потрібно, виберіть від одного до чотирьох полів, за якими слід сортувати елементи підстановки, і натисніть кнопку Далі. Натисніть кнопку За зростанням, щоб змінити сортування елементів підстановки за зростанням на сортування за спаданням. Зверніть увагу, що назва кнопки змінюється на За спаданням. Натисніть кнопку ще раз, щоб повернути попередній спосіб сортування. Для продовження натисніть кнопку Далі.

Установіть ширину стовпців у полі підстановки, якщо потрібно, і натисніть кнопку Далі.

У розділі Зберегти кілька значень для цієї підстановки встановіть прапорець Дозволити кілька значень. Натисніть кнопку Готово. Після натискання кнопки «Готово» створюється стовпець підстановки, властивості поля якого встановлено на основі вибраних у майстрі підстановки варіантів. Щоб зберегти таблицю, натисніть кнопку Microsoft Office і виберіть пункт Зберегти. Створення багатозначної підстановки на основі введених значень У майстрі підстановки виберіть Я введу потрібні значення самостійно та натисніть кнопку Далі. Введіть кількість стовпців. У стовпці 1 введіть кожне значення. Щоб перейти до наступного рядка, натисніть клавішу TAB. Після завершення введення значень натисніть кнопку Далі. У майстрі підстановок введіть назву для стовпця підстановки. У розділі Зберегти кілька значень для цієї підстановки встановіть прапорець Дозволити кілька значень. Примітка: Прапорець потрібно встановити, щоб дозволити збереження кількох значень. Натисніть кнопку Готово. Після натискання кнопки «Готово» створюється стовпець підстановки, властивості поля якого встановлено на основі вибраних у майстрі підстановки варіантів. Щоб зберегти таблицю, натисніть кнопку Microsoft Office і виберіть пункт Зберегти. Після створення багатозначного поля під час перегляду таблиці в поданні таблиці воно відображається як розкривний список із прапорцями.


хиты: 362
рейтинг:0
Точные науки
информатика
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь