пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

12.Вікно Построитель выражений і технологія його використання в СУБД Microsoft Access Приклад.

Построитель выражений — це зручний засіб, який можна використовувати для введення та обрахування певних необхідних користувачу формул. Його можна використовувати в формах та запитах й він є особливо зручним навіть при використанні даних з різних таблиць. Построитель вьіражений можна запускати з більшості областей Microsoft Office Access 2007, де вирази створюються вручну. Як правило, якщо зявляється кнопка Построитель, її можна натиснути для запуску Построителя вьіражений. Структура Построителя вьіражений:
Верхня область Построителя містить поле виразів, що застосовується для формування виразів. Можна ввести вираз у поле вручну або вибрати потрібні елементи з трьох стовпців в нижній області Построителя, а потім вставити їх в поле виразу.
У середній частині Построителя вьіражений відображаються кнопки для вставки у вираз найбільш поширених арифметичних і логічних операторів. +-= СРЗНАЧ$F$7:$F$21 виводить на екран рядки, що мають у стовпці F значення більше, ніж середнє значення розмірів у вічках F7:F21 . Формула повинна повертати логічне значення ЛОЖЬ або ИСТИНА . При фільтрації будуть доступні тільки ті рядки, значення яких будуть додавати формулі значення ИСТИНА. 2. Критерії порівняння – це набір умов для пошуку, використовуваний для витягу даних при запитах за прикладом. Критерій порівняння може бути послідовністю символів константою або вираженням наприклад, Ціна 700 .
Для пошуку за допомогою форми даних записів, що відповідають критерію, необхідно:

виділити вічко в таблиці у меню Данные вибрати команду Форма натиснути кнопку Критерии у полях редагування увести критерії для пошуку даних для виводу на екран першого запису, що відповідає критерію, натиснути кнопку Далее для виводу на екран попереднього запису, що відповідає критерію, натиснути кнопку Назад для пошуку записів у переліку по іншому критерії натиснути кнопку Критерии і увести новий критерій по закінченні натиснути кнопку Закрыть. Щоб знову одержати доступ до усіх записів переліку необхідно натиснути кнопку Критерии , а потім натиснути кнопку Правка.Команда Фильтр меню Данные дозволяє відшукувати і використовувати потрібну підмножину даних у переліку. У відфільтрованому переліку виводяться на екран тільки ті рядки, що містять визначене значення або відповідають визначеним критеріям, при цьому інші рядки виявляються приховані. Для фільтрації даних використовуються команди Автофильтр і Расширенный фильтр з пункту Фильтр меню Данные .


хиты: 298
рейтинг:-1
Точные науки
информатика
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь