пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

7.Використання розширеного фільтру у середовищі, типи критеріїв.

За допомогою команди Розширений фільтр можна фільтрувати діапазон так само, як і з використанням команди Автофільтр, але в такому разі не відображатимуться розкривні списки для стовпців. Замість цього в окремому діапазоні умов над діапазоном потрібно ввести критерії, відповідно до яких повинна виконуватися фільтрація. Діапазон умов дає змогу виконати фільтрацію за складніших умов добору. Приклади складних критеріїв:

Декілька умов для одного стовпця : У разі наявності двох або більше умов для одного стовпця, введіть ці умови безпосередньо одну під одною в окремі рядки.

Одна умова для декількох стовпців: Щоб знайти в декількох стовпцях дані, які відповідають одній умові, введіть усі критерії в один рядок діапазону критеріїв. Одна умова в одному стовпці або інша умова в іншому стовпці: Щоб знайти дані, які відповідають одній умові, в одному стовпці або дані, які відповідають іншій умові, в іншому стовпці, введіть критерії в різні рядки діапазону критеріїв.Один або два набори умов для двох стовпців: Щоб знайти рядки, які відповідають одному із двох наборів умов, кожний з яких містить умови більш ніж для одного стовпця, введіть ці умови в окремі рядки. Більше двох наборів умов для одного стовпця: Щоб знайти рядки, які відповідають більше ніж двом наборам умов, вставте декілька стовпців з однаковими заголовками. Умови, створені як результат виконання формули: Як умову можна використовувати обчислюване значення, яке є результатом виконання формули. Створюючи умову за допомогою формули, не використовуйте заголовок стовпця як заголовок умови; або залишіть критерій без заголовка, або використайте заголовок, який не є заголовком стовпця в діапазоні.


хиты: 264
рейтинг:0
Точные науки
информатика
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь