пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Проектний контроль, контроль на стадії реалізації проекту.

Взявши на себе зобов'язання відносно певного проекту, фірма повинна регулярно й систематично оцінювати припущення та інші фактори, з урахуванням яких приймалося рішення, і контролювати прогрес у розвитку прое­кту на всіх стадіях його реалізації. Коли зміни в припущеннях і запланованих грошових потоках Істотні, керівництво має при­йняти рішення відносно того, які зміни необхідно внести до якогось певного Інвестиційного проекту або в сам процес при­йняття рішень.

Контроль на стадії реалізації проекту Затвердження запиту на фінансування на стадії прийняття рі­шення обумовлює лише загальну суму і графік капітальних ви­трат, але реальний контроль за витратами починається з розмі­щення замовлень, які включають у себе:

  1. точне визначення вимог на основі графіків постачання та монтажу, строків виконання та строків випробувань;
  2. визначення переліку постачальників для визначення цін;
  3. вибір найкращих цінових пропозицій.

Більшість проектів за сітьового планування потребує визна­чення критичного шляху (найдовшого шляху за сіткою) у графі­ках доставки й монтажу. Контроль здійснюється за допомогою аналізу витрат за бухгалт записами. Звіт про реалізацію зазвичай містить суму реальних витрат; суму, яка повинна бути витрачена на звітну да­ту; перевищення витрат над запланованими; недовитрату коштів порівняно з плановими показниками; оцінку суми коштів, необ­хідної для завершення проекту. Для фірм вважається прийнятним допущення перевитрат за проектом до 10 %. Лише після перевищення цієї цифри робиться запит щодо виділення додаткових коштів. За статистикою, 81 % фірм схильні до перегляду проектів, якщо витрати перевищують  планові на 10 і біл %.


хиты: 324
рейтинг:0
Общественные науки
экономика
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь