пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

I семестр:
» story
» story2

69. Розкрийте зміст гуманітарної політики Укр. Держави в період 91-2012 роки

Успішність реалізації ключових перетворень в Україні в усіх сферах суспільного та державного буття прямо залежить від того, наскільки ефективною буде гуманітарна політика держави. Саме реалізація адекватних заходів у гуманітарній сфері дозволить забезпечити:

1) максимальне пом’якшення негативних наслідків трансформаційних процесів для населення;

2) ефективну взаємодію та зворотній зв’язок із громадськістю під час проведення реформ;

3) впевненість власних громадян і світової громадськості у правильності обраного владою реформаційного курсу, його належну підтримку на національному та міжнародному рівні;

4) високий рейтинг політичної легітимності влади та відповідний рівень довіри до неї з боку вітчизняної громадськості, закордонних партнерів.

З огляду на очевидний мультиплікаційний ефект від здійснення гуманітарної політики, органам державної влади необхідно приділяти більшу увагу організаційному, нормотворчому, фінансовому забезпеченню вже існуючих гуманітарних проектів, а також виробленню та подальшій реалізації нових ініціатив у цій сфері. При цьому варто враховувати світовий та європейський досвід, який за умови відповідної адаптації цілком може бути використаний в Україні.

 


хиты: 167
рейтинг:0
Гуманитарные науки
история
история европы
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь