пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

27

 

Білет  27

1. Реквізити документів та вимоги до їх написання.

  • оформлюють відповідності до формуляра-зразка.

1. Державний герб. 2. Емблема організації, 3. Зображення державних нагород. 4. Код підприємства, установи або організації. 5. Код форми документа. 6. Найменування міністерства або відомства (вищої організації або засновника). засновника).7 Найменування підприємства, установи або організації - автора документа. 8. Назва структурного підрозділу. 9. Індекс підприємства зв'язку, поштова та телеграфна адреса, номер телефону та телетайпу, факс, номер рахунку у банку. 10. Назва виду документа. 11. Дата. 12. Індекс (номер) документа. 13. Посипання на індекс та дату вхідного документа.       14. Місце складання або видання. 15. Гриф обмеження доступу до документа. 16. Адресат. 17. Гриф затвердження. 18. Резолюція.           19. Заголовок до тексту. 20. Відмітка про контроль. 21. Текст.                 22. Відмітка про наявність додатків. 23. Підпис. 24. Гриф погодження. 25. Візи. 26. Печатка. 27. Відмітка про за свідчення копій.28. Прізвище виконавця та його номер телефону. 29. Відмітка про виконання документа та направлення його до справи. 30. Відмітка про перенесення даних на машинний носій. 31. Відмітка про надходження.

Державний герб - розташовується посередині бланка або у кутку над серединою рядка з назвою організації.

Емблема організації чи підприємства - розміщується поряд з назвою організації. Як емблему можна використовувати товарний знак, зареєстрований у встановленому порядку.

Зображення державних нагород - розташовується у верхньому лівому кутку або посередині документа.

Код підприємства, установи, організації - розташовується у верхньому правому кутку.

Код форми документа - розташовується у верхньому правому кутку під кодом підприємства, організації, установи.

Назва міністерства або відомства, якому підпорядковується установа - розташовується у верхньому лівому кутку або посередині сторінки.

Повна назва установи, організації або підприємства - автора документа - розташовується у верхньому лівому кутку. Може наноситися за допомогою штампа або друкарським способом.

Назва структурного підрозділу - розташовується у верхньому лівому кутку. Дозволяється друкувати машинописним способом.

Індекс підприємства зв'язку, поштова й телеграфна адреса, номер телетайпу, номер телефону, факсу, номер рахунку в банку - розташовується у верхньому лівому кутку, оформляється відповідно до поштових правил: 252030; м. Київ, вул. Пирогова, 9, т. 22 1-99-33.

Назва виду документа - розташовується зліва або посередині сторінки. В усіх документах, крім листів, наводиться назва його виду. Залежно від цієї назви встановлюється формуляр, структура тексту, особливості викладу.

Дата - документ датується днем його підписання або затвердження. На бланках дату підписання документа ставлять у лівій верхній частині разом із індексом на спеціально відведеному для цього місці.

  • - розташовується у верхній частині сторінки зліва.

Посилання на індекс та дату вхідного документа - розташовується у верхній частині сторінки зліва. Містить дату та індекс, вказані у документі організацією, яка уклала чи видала документ.

Місце укладання чи видання - розташовується у верхній частині сторінки зліва. Містить назву міста чи населеного пункту, де видається документ.

Гриф обмеження доступу до документа - розташовується з правого боку під кодом - форми. Записується з середини рядка "для службового користування", "секретно", "цілком секретно".

  • - розташовується з правого боку у верхній частині сторінки. Кожний елемент - назва установи, підрозділу, посада, прізвище та ініціали особи, поштова адреса - пишеться з середини нового рядка з великої літери.

2. Скласти таблицю. Назвати її реквізити.

Таблиця складається з таких реквізитів:

1) номера;

2) тематичного заголовка;

3) заголовної частини, яка розміщується вгорі (розділові

знаки в кінці заголовків і підзаголовків не ставляться);

4) основної частини, що містить графи й рядки;

5) приміток, що виносяться в окрему колонку або за межі таблиці.:

 

 

 

 

 

 

Зразок таблиці розподілу навчального часу для основної школи.

Навчальні предмети

Кількість годин на тиждень у класах

 

5-А

5-Б

6-А

6-Б

7-А

7-Б

8-А

8-Б

9-А

9-Б

Інваріантна складова

Укр. мова навч

Вивч 2 іноз. мов

Укр. мова навч

Вивч 2 іноз. мов

Укр. мова навч

Вивч 2 іноз. мов

Укр. мова навч

Вивч 2 іноз. мов

Укр. мова навч

Вивч 2 іноз. мов

Українська мова

3,5

3,5

3

3

3

3

2

2+1

2

2+1

Українська  література

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

Іноземна мова

3,5

3,5

3

3

3

3

2

2

2

2

Друга іноземна мова

-

2

-

2

-

2

-

2

-

2

Світова література

2

2

2

2

2

2

2

2

2

2

Історія України

1

1

1

1

1

1

1,5

1,5

1,5

1,5

3. Перепишіть, зі слів, поданих у дужках, виберіть найдоцільніше. Поясніть особливості використання іменників у поданому тексті.

(Неспроможність,) відділяти явища, одиниці структури однієї мови від іншої в умовах (функціону­вання) на одній території двох та більше мов.

Відсутність (навичок) (користування,) довідковою літературою, (відсутність) такої, завелика (ціна) подібних видань — словників, довідників, енциклопедій тощо.

Спрощений підхід до (вивчення) як мови доку­ментів, так і їхньої (побудови), і як (наслідок) — невміння враховувати конкретні (фактори), що впливають на ситуацію.


14.04.2015; 09:47
хиты: 151
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь