пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

:)

Білет 5

1. Мова і професія

Мова нації — універсальна система, в якій живе національна душа кожного народу, його світ, його духовність. Це засіб не лише спілкування, а й формування нових виробничих відносин.

Мова як інструмент здобуття знань, як засіб життєдіяльності людини має велике значення для всіх. Оскільки мова не тільки обслуговує сферу духовної культури, а й пов'язана з виробництвом, з його галузями і процесами, із соціальними відносинами, вона — елемент соціальної сфери.

Мовні знання — один з основних компонентів професійної підготовки. Оскільки мова виражає думку, є засобом пізнання й діяльності, то правильному професійному спілкуванню людина вчиться все своє життя.

Знання мови професії підвищує ефективність праці, допомагає краще орієнтуватися в ситуації на виробництві та в безпосередніх ділових контактах.

2. Скласти прес-реліз. Назвати реквізити.

Прес-реліз художньо-документальної виставки, присвяченої підготовці України до фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу

 До проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року готуються широкі кола суспільства, в тому числі творча інтелігенція. Враховуючи загальнодержавне значення цієї події, Національна спілка фотохудожників за підтримки Міністерства культури і туризму України проводить художньо-документальну виставку, присвячену відображенню ходу підготовки до даного змагання.

         Головне завдання виставки - фотографічними засобами відобразити хід підготовки спортивних арен Києва, Харкова, Львова, Донецька для проведення на них матчів ЄВРО-2012. Основу експозиції складають великоформатні фотографії, які відображають процес реконструкції і будівництва стадіонів та інфраструктур, а також роль у цих процесах керівників держави і спорту, архітекторів та будівельників.

          Виставка створена на основі фотозйомок, що були проведені фотохудожниками. 

    Виставка експонуватиметься в парку ім. Тараса Шевченка з 16 вересня. Початок о 16.00.

Контакти:

 - куратор проекту Валерій Левіщенко: (097)212.08.19;

 - офіс Національної спілки фотохудожників України: тел./факс (044)454.19.93,

,  www.photospilka.com

 Прохання максимально сприяти розповсюдженню даної інформації.

Реквізити: Назва, Адресат, Формулювання мети, Текст,  Дата розсилки, Підпис, Адреса і телефон.

3. Відредагуйте поданий нижче текст, виправте по­милки. Правильний варіант запишіть.

Статут є основою для розробки положення. Це нормативно-правовий акт, яким оформляється створення гро­мадських, кооперативних, приватних організацій.

Статут орендного підприємства визначає: мету і завдання уста­нови, виробничо-господарчу діяльність, утворення та використання засобів, створення і використання майнового фонду, права й обов’язки загального зібрання орендарів, керівників, прийняття рішень і передача повноважень.


13.04.2015; 12:45
хиты: 133
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь