пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

24. Традиційні японські бойові мистецтва

 

格闘技(かくとうぎ)は、主omoに自分の体での攻撃kougeki 、防御bougyoを行う技術、もしくはスポーツ競技kyougi。Бойові мистецтва, це в основному мистецтво самозахисту або спортивні змагання.

また単tanに格闘(かくとう)、格技(かくぎ)、体技(たいぎ)、マーシャルアーツなどとも呼ばれる。Також вони називаються рукопашний бій, бойове мистецтво, мистецтво тіла, Martial arts.

狭義kyougiでは、素手sudeで組み合ったり、手足teashiで打uち合ったりする形式keishikiの競技kyougiのことである。В вузькому сенсі, це змагання, які проходять у такій формі, коли схватившись голими руками, б’ються ногами і руками.

ルールが明文化され近代kindaiスポーツとしての試合shiaiматч競技kyougiсостязаниеが行われている。Проводяться змагання як із сучасного спорту з визначеними правилами.

空手道(からてどう)もしくは空手(からて)とは日本の有名な格闘技(かくとうぎ)です。 Каратедо або карате – це відоме японське бойове мистецтво.

空手道の起源kigenには諸説shosetsuがあるが、一般ippanには沖縄固有koyuuの拳法kenpouに中国武術bujutsuが加味kamiされ、さらに示現流shigenryuuなど日本武術bujutsuの影響も受けながら発展hattenしてきたと考えられている。Хоч існують різні думки з приводу його походження, вважається, що карате розвинулося з типічного для Окінави китайського мистецтва самозахисту,на який впливало таке японське бойове мистецтво як шігенрю.

空手道は、大正taishou時代に沖縄県から他hokaの道府県doufukenに伝えられ、さらに第二次大jitai戦後は世界各地に広まった。В епоху Тайшьо карате передалося з Окінави до інших префектур, а після 2 Світової війни воно поширилося по всьому світу.

相撲(すもう)は、土俵dohyouの上で力士rikishi が組合って戦tatakaう形を取る日本古来koraiの神事shinjiや祭matsuりである。Сумо – традиційне японське мистецтво та свято, коли на спеціальному рингу борються борці.

 

同時に武芸bugeiでもあり武道budouでもある. В той же час це також воєнне мистецтво та бойове мистецтво.

 

古くから祝儀shuugiを得るための興行kougyouとして、大相撲oozumouが行われている。З давніх часів проводяться щорічні змагання з сумо, як видовищне святкування.

 

 


01.06.2017; 15:08
хиты: 106
рейтинг:0
Гуманитарные науки
лингвистика и языки
филология
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь