пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

1.Предм і завд предмета “Вік та пед пс”, зв’язок з іншими науками.

Предмет вікової психології – дослідж закономірнпсихічного розв люд  на різних етапах її індивід життя, тобто в онтогенезі. Завдання: виначає як виникають і як розвив у людини псих.процеси(відчуття, сприйм, пам’ять, мислення, уява); як розвив процес формув особистісних якостей; вивчає умови, які вплив на процес псих.розвитку, новоутворення, які виник на кожному віковому етапі; роль сусп. факторів, що впливна розв дитини; індивідуально-психологічні особлрозв дит.

Предм пед.пс – вивчення закономірностей навч та вихов дитини та впливу навч та вих на розвиток дитини. Завдання:визначає  як навч і вих вплив на інтелект. зростання дитини; як керувати процесом навч, щоб воно було ефективним; умови ефективності розумового розвитку; взаємостосунки учитель-учень; питання індивідуального підходу до учня; як удосконалити навч-пед. процес.

Вікову і пед.психологію об’єднує спільний предмет вивчення – дитина.Розв дитини – вікова психологія, а вплив навч на розв дит- педагогічна.

Пов’язана з багатьма науками:загальна, генетична, порівняльна психологія, етнопсихологія, філософія, фізіологія, педіатрія.

 


24.01.2018; 22:17
хиты: 117
рейтинг:0
Общественные науки
науки о гендере и сексуальности
сексуальное поведение человека
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь