пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

композиція

1 1.Охарактеризуйте особливості начерку та пояснітьйого роль у розвитку художника-дизайнера. 2. Виконайте малюнок пастеллю на тему «Квіти» та прокоментуйте роботу в цій техніці.
2 2. 1.Обгрунтуйте значення художньої форми як засобу втілення змісту композиції, наведіть приклади. 2. Виконайте малюнок декоративної тематичної композиції і дослідіть особливості подібного композиційного рішення.
3 3.1 Проаналізуйте специфіку симетрії в композиції, наведіть приклади творів відомих українських та західно-европейських художників. 2. На прикладі виконаного малюнку з використанням лінії , поясніть виразні засоби композиції.
4 4.1.Охарактеризуйте правила композиції , вкажіть її основні характеристики. 2. Виконайте малюнок в теплій гамі, поясніть значення кольору в композиції. Основні закономірності композиції такі:
5 5.1. Дайте пояснення взаємозвязку між простором та елементами в композиції. Перелічіть основні вимоги до відкритих і замкнених композицій.
6 6.1. Проаналізуйте специфіку композиції в природі та мистецтві. Визначте між ними спільні і відмінні риси. 2. За допомогою малюнку створіть контрасну композицію та поясніть призначення даного закону композиції.
7 7.1 Перелічіть види композиції, поясніть їх значення при створенні художнього образу. 2. На прикладі власного малюнку, поясніть значення замальовок в підготовчій роботі над створенням композиції.
8 8.1. Охарактеризуйте типи композиції, дайте визначення, наведіть приклади. 2. За виконаним малюнком, поясніть роль ахроматичного ряду у вирішенні графічних композицій .
9 9.1. поясніть значення закону цілісності в композиційному рішенні твору. 2. Виконайте тональний малюнок з виявленням його емоційно-виразних засобів.
10 10.1. Охарактеризуйте особливості композиції в натюрморті. Перелічіть відмінності між натюрмортом з уяви та натури. 2. Намалюйте ескіз композиції фірмового знаку (яхт-клуб «Вітрильник») з виконанням шрифту.
11 11.1. Охарактеризуйте особливості композиції в декоративно-прикладному мистецтві. 2. За допомогою виконаного малюнку з пам*яті поясніть значення зорового сприйняття у виконанні композиції. Композиція в декоративному мистецтві
12 12.1. Дослідіть композиції з використанням різних засобів: лінії, крапки, плями. 2. Виконайте ескіз декоративного панно для інтер*єру бібліотеки і поясніть особливості побудови композиції в прикладному мистецтві.
13 13.1. Поясніть специфіку абстрактної композиції, наведіть приклади творів вітчизняних та західно-європейських художників. 2. Виконайте шрифтову композицію, з різновидами українських шрифтів (техніка - туш - перо або пензель) . Обгрунтуйте їх композиційні та конструктивні особливості.
14 14.1. Обгрунтуйте роль матеріалів у композиції та їх вплив в передачі текстури , фактури зображення. 2. Виконайте малюнок в жанрі пейзажу з використанням тонких композиційних співві дношень (техніка - акварель).
15 15.1 Дайте пояснення змін у композиції із заданими властивостями( статична симетрична, статична асиметрична , динамічна симетрична, динамічна асиметрична) . Сприйняття, аналіз та інтерпретація творів дизайну.
16 16.1. Поясніть значення статики при створенні художнього образу в композиції. 2. Виконайте ритмічну композицію з чергуванням елементів композиції по прямій лінії (зооморфні елементи) .
17 17.1Складіть перелік видівв композиції 2.Виконайте композицію в техніці крапки «Мої улюблені тварини»
18 18. Поясніть характерні властивості стилізованої форми та етапи роботи над композицією. 2. Виконайте симетричну композицію на тему «Цирк».
19 19. Аргументуйте на прикладі творів образотворчого мистецтва відповідність між супідрядністю та рівноцінністю елементів композиції. 2.Виконайте композицію на відповідність формату картини та ідеї обраного сюжету.
20 20.1.Пояніть зв*язок між зображенням і текстом. Доведіть роль композиційних засобів при створенні книги художником-ілюстратором. 2.Виконайте композицію в анімалістичному жанрі і поясніть ознаки йього жанру в мистецтві.
21 21.1. Охарактеризуйте композицію пейзажу, поясніть його специфічні ознаки. 2.ВИконайте малюнок на тему "Дерева" (техніка- кулькова ручка) поясніть значення маштабу в композиції.
22 22.1. Дайте пояснення закону типізації в композиції. 2. На прикладі запропонованого ескізу охарактеризуйте специфіку композиції ювелірних прикрас.
23 23.1. Охарактеризуйте роль вертикалі в композиції. 2. Виконайте малюнок, використавши стилістику українського аванграду та пояність його особливості і національні риси.
24 24.1.Проаналізуйте асоціативніть в композиції, її значення в дизайнерських роботах. 2.ВИконайте малюнок, поясніть роль трансляції в симетричному вирішенні композиції.
25 25.1.Охарактеризуйте специфіку композиції плакату, наведіть приклади. 2. Виконайте композиції вітальної листівки та назвіть основні етапи роботи.
26 26. За допомогою прикладів дослідіть спеціфіку композиції в скульптурі, наведіть приклади творів відомих українських скульпторів. 2.Виконайте малюнок в прямокутнику та поясніть значення природних форм в композиції орнаменту.
27 27.1. Охарактеризуйте пийоми композиції та перелічіть основні характеристики. 2.За допомогою малюнку обгрунтуйте значення статики в композиції (техніка -фломастери)
28 28.1. Проаналізуйте роль вертикалі в композиції, наведіть приклади. 2. За допомогою малюнку обгрунтуйте значення руху в композиції (теїніка за вибором студента).
29 29.1. Охарактеризуйте природу композиції книги, її архітектоніку. 2.Схематично покажіть на малюнку зміни в в композиції в залежності від вибору формату.
30 30.1. Проаналізуйте та поясніть значення асиметрії в композиції. 2.Схуматично покажіть на малюнку роль світло-тіньових свіввідношень у вирішенні композиції.
31 31.1.Охарактеризуйте значення маштабу в композиції та поясніть зміни, що відбуваються в залежності від заданого маштабу. 2. Виконайте малюнок з виявленням нюансу (техніка -а кварель).
32 32.1. Складіть перелік різновидів портрету і поянсіть вплив композиції на розкриття зміступортретного жанру. 2.Виконайте малюнок в холодній гаммі, акцентуючи увагу на ролі кольорової гами в композиції твору.
16.01.2017; 14:29
хиты: 3578
рейтинг:0
Гуманитарные науки
изобразительные искусства
изобразительное искусство
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь