пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

7Проаналізуйте спільні та відмінні риси у дизайні пакування для побутової техніки і молочної продукції


При пакуванні різного роду харчових продуктів основною вимогою, що висуваються до паковання і способу пакування, є захист і збереження якості упакованого продукту протягом певного часу (до моменту його споживання).
Для цих цілей використовують різні прийоми і способи, з яких найбільш широке розповсюдження отримали пакування в термоусадкові плівки і плівки, що легко розтягуються (стретч), асептичне пакування, пакування у вакуумі та в газовому середовищі та ряд інших.

Наприклад пакування для холодильника – не повинно мати яскравого оздо- блення, але функціонально необхідно нанести знаки маніпуляцій (верх, низ, не мочити тощо). Пакування молока – це, основний носій інформації та створення образу то- вару, тому його естетична вартість включає створення відповідного іміджу, але навряд чи покупець готовий переплачувати за занадто незвичайну форму, напри- клад форму корови. Крім того на форму такого пакування буде впливати матеріал, з якого воно виготовлено. Тому форма зазвичай стандартна (для зменшення вартості), а виробники «відіграються» на графічному оздобленні.


25.01.2017; 19:10
хиты: 117
рейтинг:0
Гуманитарные науки
архитектура; дизайн; искусство
графический дизайн
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь