пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

19.Встановіть причинно-наслідкові зв’язки між маркетингом та дизайном.

Ма́ркетинг (англ. marketing) — це діяльність, спрямована на досягнення цілей підприємств, установ, організацій шляхом формування попиту та максимального задоволення потреб споживачів.  Дизайн — це творчий методпроцес і результат художньо-технічного проектування промислових виробів, їхніх комплексів і систем, орієнтований на досягнення найповнішої відповідності створюваних об'єктів і середовища загалом потребам людини, як утилітарних, так і естетичних.

Дизайн (англ. design) — задум, план, ціль, намір, творчий задум, проект і кресленнярозрахунокконструкціяескізмалюнок, візерунок, композиція, мистецтво композиції, витвір мистецтва.

Дизайн маркетингового дослідження може розглядатися як проект організації та проведення маркетингового дослідження. Оскільки маркетингові дослідження є головним елементом, основний функцією маркетингової діяльності, то, очевидно, правомірно вимагати розробки відповідного проекту, дизайну для проведення робіт з пошуку необхідної інформації, причому й не так вручну, як із використанням комп'ютерних технологій, методів автоматизованого проектування у межах інтерактивних процедур у системі "оператор -ЕОМ". Таке проектування необхідно, оскільки проведення дослідження пов'язані з витратами, більший обсяг даних, і інформації. Причому проектування процесу дослідження має розглядатись не як методика роботи з цими, паперами про даних, інформацією, а зв'язуватися з творчим мисленням, що є первинним. Маркетолог мусить уміти чітко пояснити дослідження перш ніж він використовує методи лікування й інструментарій маркетингового генерування інформації.

Дизайн, розробка проекту дослідження закладає початок змін у навколишній підприємництво світ ще до його того як почався пошук даних, їх науковий аналіз процес формування інформації, задовго перед тим як сформована і реалізовано маркетингове рішення. У цьому дизайн найменше спрямовано процес дослідження та дедалі більше тих зміни, які мають зазнати суб'єкти маркетингової системи чи всю систему загалом.

Дизайн вимагає ретельного, уважного розгляду наявної існують, та тих цілей, які треба інтегрувати згодом і ресурсами, що є чи рідні мають матись у розпорядженні у процесі дослідження.


22.01.2017; 15:35
хиты: 124
рейтинг:0
Гуманитарные науки
архитектура; дизайн; искусство
графический дизайн
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь