пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

13.Проаналізуйте значення виконання дизайну пакувань для різних видів товарів.

 

Візуальні об'єкти – це те, на що передусім спрямований погляд одержувача інформації. Можна виокремити характерні особливості візуальних об’єктів: наочність, смислова відповідність, швидкість прочитання інформації, образність.

Візуальні комунікації – система візуально-графічних знаків і вирішень, виокремлена з інших складових середовища частина її зорових впливів (інформаційних пристроїв, графічних символів та ін.), покликана вирішувати завдання забезпечення орієнтації, регулювання поведінки людини в конкретних предметно-просторових ситуаціях

Дизайн візуальних комунікацій включає проектування: візуальних знаків (піктограм), емблем; логотипів, фірмових (товарних) знаків; розробка ідентифікацій (комплексів фірмових стилів).

Розглядаючи даний вид графічного дизайну, слід визначити терміни, які стосуються дизайну візуальних комунікацій.

Засоби візуальної інформації – це сукупність спеціально розроблених конструктивів, знаків, кольорових і знакових систем для орієнтування людини у довкіллі

Дизайн пакувань – один з основних інструментів мотивації здійснення покупки. Упаковка – це предмети, матеріали і пристрої, що використовуються для забезпечення збереження товарів та сировини до переміщення та зберігання (тара). Дизайн упаковки відіграє дуже важливу роль для кінцевого споживача – саме за рахунок зовнішньої обгортки товару в більшості випадків покупець віддає перевагу товару серед інших рівних. Функції упаковки: призначається для збереження властивостей предметів після їх виготовлення, а також для надання їм компактності для зручності транспортування; у більшості випадків є одним із носіїв реклами товару; оформлення упаковки є однією з необхідних умов успішного продажу майже будь-якої продукції; обов'язково несе на собі інформацію про вміст.

 


22.01.2017; 15:35
хиты: 102
рейтинг:0
Гуманитарные науки
архитектура; дизайн; искусство
графический дизайн
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь