пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

24.Лінії тренду в Excel:визначення, технологія створення

Лінія тренда – це інструмент технічного аналізу, основним призначенням якого є виявлення тренду на ринку. А також ідентифікації моментів уповільнення, зміни напряму і розвороту поточного тренда.
Говорячи простою мовою, трендова лінія потрібна для того, щоб визначити який зараз тренд (бичачий чи ведмежий, а може бути зараз ринок в бічному русі)? Наскільки сильний/слабкий поточний тренд? Можлива зміна напряму руху ціни і коли?

Тренд – це послідовність більш високих максимумів і мінімумів (справедливо для висхідного тренда) і послідовність більш низьких максимумів і мінімумів для низхідного тренду.

Додавання і редагування лінії тренда

  1. Відкрийте папку. Створіть документ Призвіще.xls. За завданням викладача створіть таблицю, введіть дані, побудуйте графіки.
  2. Двічі клацніть по графіку для переходу в режим редагування.
  3. Виберіть ряд даних, до якого потрібно добавити лінію тренда. Виділіть цей ряд даних для побудови тренда, клацнувши по лінії графіка правою кнопкою миші (виділення буде мати вид чорних квадратиків, після клацання появиться контекстне меню), виберіть пункт менюДобавить линию тренда.  Або після виділення ряду клацанням будь-якої кнопки миші виберіть командуДобавить линию трендав менюДиаграмма.


28.12.2016; 00:35
хиты: 109
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь