пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Типи полів в БД Access.

Текстове поле. У текстовому полі можуть записуватися літери,  цифри й інші символи. Текстові поля мають властивості: Розмір поля , Формат поля, Маска вводу, Підпис, Значення по умовчанню,  Умова на значення, Обов'язкове поле, Порожні рядки, Індексоване поле. Числове поле.  

У числове поле можуть записуватися цілі числа і числа в нормальній формі, тобто з плаваючою точкою.Числові поля мають свої властивості:  - розмір поля; - формат поля; - число десяткових знаків; - маска вводу; - підпис; - значення по умовчанню; - умова на значення; - повідомлення про помилку; - обов'язкове поле; - індексоване поле.

Поле Дата/час. Це поле використовують для запису дати і часу. Багато з властивостей цього поля ті ж, що і властивості текстового поля.  Властивість “Формат поля”  може одержувати такі значення: повний формат дати (наприклад, 12.05.98 15:20:21); - довгий формат дати (наприклад, 13 серпня 1998 р.); - середній формат дати (наприклад, 13-авг-98 р.); - короткий формат дати (наприклад, 13.08.98); - довгий формат часу (наприклад, 15:20:21); - середній формат часу (наприклад, 03:21 РМ); - короткий формат часу (наприклад, 15:20).

Логічне поле.  У логічне поле можна записувати одне із   значень: "так"  або "ні" ("істина"  або "фальш", "включення"  або "виключення").  Логічні поля найчастіше використовують в анкетних даних, де є тільки дві можливості відповіді.

Поле типу лічильник. Його використовують у якості лічильника записів. Це поле також часто використовується як ключове поле.  Поле типу Мемо.  Це довге поле.  У ньому може розміщуватися текст до 64 000 символів. Поле об'єкта OLE.  Це поле містить не безпосередньо інформацію про об'єкт,  а посилання на ім'я об'єкта.  У якості імені об'єкта може бути ім'я додатка,  наприклад, електронна таблиця Excel,  редактор Word,  засобами яких можуть бути створені об'єкти для використання їх у таблиці Access.  Крім того,  об'єктами можуть бути малюнки, звукозаписи й інші дані у двійковому форматі.

 

 

Білет 7

 

 

 


хиты: 421
рейтинг:0
Точные науки
информатика
Структуры данных
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь