пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

4.КРУГОВЕ ТРЕНУВАННЯ

Кругове тренування являє собою комплексну тренування, яка поєднуватиме різні типи вправ, насамперед, інтенсивні аеробні та силові вправи. Кругова тренування має масу достоїнств: розподіл навантаження на більшу кількість м'язів, ефективне спалювання жиру, формування м'язового рельєфу, простота і невелика тривалість. Під «кругом» подразумевают один повністю завершений комплекс (або цикл) вправ програми. Завершивши один круг, слід негайно, з мінімальною перервою, приступати до наступного. Як правило, перерва між вправами в круговій тренуванні робиться дуже короткий, а всі вправи виконуються інтенсивно, з максимальною віддачею.

Основна программа.На виконання повної програми тренування, що складається з трьох кіл, з номінальною інтенсивністю, плюс розминка і заминка, ви витратите як мінімум 600 калорій (2500 кДж) – зовсім непогано , враховуючи, що за цей час ви розвиваєте м'язи, силу, і одночасно виконуєте кардіо-вправи. І все це менше, ніж за одну годину! Почніть з одного – двох комплексів вправ, поступово збільшуючи кількість кіл до трьох і більш, у міру прогресу відповідним чином регулюючи обтяження і нарощуючи кількість повторень.

Виконувати цю кругову програму можна чотири-п'ять разів на тиждень, але ми рекомендуємо зупинитися на трьох заняттях на тиждень, які можна доповнити однієї тренуванням, повністю присвяченій кардіо-вправ, наприклад, бігу на доріжці або підтюпцем, ходьбі або їзді на велосипеді, і ще однієї тренуванням, повністю присвяченій силовим вправам.


10.01.2014; 10:29
хиты: 221
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь