пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

ВЛАСТИВОСТІ CSS ДЛЯ ПОЛІВ, ВІДСТУПІВ І КОРДОНІВ

Властивість «поле» встановлюють розмір, периферію і розташування полів, що представляють елементи.Властивості «ширина» (width) і «висота» (height) встановлюють розміри поля, а «плаваючий» (float) і «очищення» (clear) дозволяють змінювати позицію елементів.

Властивості кордону встановлюють кордон елемента. Узагальнююча властивість ‘margin’ встановлює кордон для всіх чотирьох сторін, у той час як решта встановлюють тільки відповідну сторону.

Узагальнююча властивість «кордон» використовується для одночасної установки властивостей верхній, правій, нижній і лівій кордони в одному місці таблиці стилів.

При явній вказівці чотирьох значень довжини вони відповідно застосовуються до верхньої, правої, нижньої і лівої сторін. Якщо явно вказано одне значення, воно застосовується до всіх сторін, якщо два або три значення, то відсутні значення беруться за значенням протилежної сторони.

Властивості відступу визначають, скільки місця залишається між рамкою і змістом (напр. текст або зображення). Узагальнююча властивість ‘padding’ встановлює відступ для всіх чотирьох сторін, у той час як решта встановлюють лише відповідну сторону.Встановлення верхнього відступу (‘padding-top’)Установка правого відступу (‘padding-right’)Встановлення нижнього відступу (‘padding-bottom’)Установка лівого відступу (‘padding-left’)Встановлення узагальнюючої властивості «відступ» (‘padding’)


15.01.2016; 19:01
хиты: 66
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь