пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Порядок та етапи створення суб’єктів госп(11.)


Виділяють такі етапи процесу створення суб’єкта господарювання :Прийняття рішення про створення та розробка установчих документів.Організація та формування майнової бази.Організація та проведення установчих зборів.

Державна реєстрація створеного суб'єкта.На першому етапі створення суб’єкта господарювання необхідно визначити коло майбутніх засновників та укласти установчій договір, визначити організаційно-правову форму створюваної юридичної особи, її мету, предмет та напрямки дії, розробити статут, якщо він необхідний для даного виду та організаційно-правової форми суб’єкта господарювання. На другому етапі закладається майнова база, що є необхідною передумовою виникнення його правосуб'єктності. Статутний фонд - зареєстрований у встановленому порядку та закріплений в установчих документах грошовий еквівалент майна, яке повинно бути передане підприємству у власність у вигляді вкладів для забезпечення його господарської діяльності і як оплата його учасникам (засновникам) набутих ними майнових прав.Третій етап - організація та проведення зборів засновників. Включає наступні дії:розробка порядку денного зборів повідомлення про час і місце їх проведення рішення про порядок проведення реєструпідготовка проектів рішень про затвердження статуту

оцінка негрошових внесків вибори виконавчих та контролюючих органів проведення зборів та вирішення питань, включених в порядок денний.Четвертий етап – державна реєстрація суб’єкта господарювання.

 


23.06.2017; 06:53
хиты: 96
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь