пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

15. Статус центру для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді

Центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді (далі - центр) - спеціалізований   заклад,   що   проводить  роботу  із  соціальної адаптації ВІЛ-інфікованих дітей та молоді.

     2. Центр   у   своїй   діяльності   керується    Конституцією ( 254к/96-ВР )   і законами України,  актами Президента України та Кабінету  Міністрів  України,  рішеннями  центральних  і  місцевих органів  виконавчої  влади та органів місцевого самоврядування,  а також положенням про центр.

     3. Центр утворюється Радою  міністрів  Автономної  Республіки Крим,    обласними,   Київською   та   Севастопольською   міськими держадміністраціями і органами місцевого  самоврядування  (далі  -засновник)  за  наявності  необхідної  матеріально-технічної бази, зокрема приміщень, які відповідають санітарно-гігієнічним нормам і вимогам пожежної безпеки.

     4. Утримання  центру  здійснюється за рахунок коштів місцевих бюджетів,  передбачених  для  виконання  програм,  спрямованих  на розв'язання проблем дітей,  молоді,  жінок та сім'ї, а також інших джерел.


22.06.2015; 18:38
хиты: 0
рейтинг:0
Профессии и Прикладные науки
право
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь