пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ


5. Причини створення будинків дитини при виправній колонії

Це Типове положення визначає організаційно-правові засади діяльності будинку дитини, утвореного при виправній колонії, у якому перебувають і виховуються діти віком до трьох років, народжені засудженими до позбавлення волі жінками, спільно зі своїми матерями або окремо від них.

Метою діяльності будинку дитини при виправній колонії (далі - будинок дитини) є забезпечення реалізації права дитини на дитинство, умов, необхідних для нормальної життєдіяльності і розвитку дитини, стабільності і безперервності стосунків дитини і матері.

Будинок дитини утворюється і ліквідується Державною пенітенціарною службою України (далі - ДПтС) та підпорядковується начальнику виправної колонії.

Будинок дитини у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, актами Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами Міністерства юстиції України, Міністерства охорони здоров’я України, наказами ДПтС організаційно-розпорядчого характеру та цим Типовим положенням.

Функціональна структура будинку дитини передбачає організацію його діяльності за медично-оздоровчим, психолого-педагогічним і адміністративно-господарським напрямами.


22.06.2015; 18:38
хиты: 0
рейтинг:0
Профессии и Прикладные науки
право
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь