пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Зовнішня і транзитна реклама.

Транзитна реклама - це загальний термін для видів реклами, так чи транспортні кошти, що інакше використовують як носій. 
Реклама на транспорті - це реклама, що ставиться до всіх видів міського наземного транспорту: тролейбуси, автобуси, трамваї, маршрутне таксі, корпоративний транспорт, далекобійна реклама. 
Корпоративний транспорт - це транспорт, що перебуває у власності фірми. Такий вид реклами ефективний для компаній, рід діяльності яких пов'язаний з активними пересуваннями по місту Це як правило, служби сервісу, телекомунікації, оптові фірми й т.п. Оформлення власного транспорту рекламною інформацією дуже вигідно, тому що немає витрат на оренду останнього. 
Зупинки (зупинні павільйони) - місця, у яких час очікування транспорту дозволяє не тільки помітити рекламне повідомлення, але й розглянути його. 
Історія сучасної реклами починається з кінця 80 -"х" років минулого тисячоріччя. Перша рекламна хвиля охопила пресу, зовнішні кошти, телебачення й радіо. Ці носії здавалися більше доступними для передачі рекламних повідомлень. Транзитна реклама з'явилася трохи пізніше. Освоєння рекламою суспільних транспортних засобів почалося в Москві насамперед з метрополітену й тролейбусних парків. 
Оформлені рекламою тролейбуси з'явилися спочатку на вулицях Москви й ледве пізніше в регіонах Росії. І тільки після цього реклама перейшла на інші види транспорту. Але телебачення, печатка й радіо ще вважалися більше престижними "медиа" каналами поширення реклами. Після кризи фінансові труднощі змусили рекламодавців направити зусилля в першу чергу на перегляд співвідношення витрати \ ефективність по кожному з каналів поширення рекламних повідомлень. Аналіз отриманих даних показав, що реклама на транспорті перебуває серед лідерів за "многим" показниками. 
Основні переваги реклами на транспорті: 
- більше повне охоплення цільової аудиторії; 
- наочність; 
- високий рівень уваги споживачів; 
- висока частота контактів; 
- незвичайна дешевина - не вимагає одержання дозвільних документів у муніципалітетах, крім деяких обмежень по нанесеннях у "ГИБДД". 
Транспортну рекламу прийнято порівнювати з магістральними щитами. Машини наземного транспорту, будь те трамвай, тролейбус або автобус, можна представити як довгий горизонтальний щит, що переміщається по багатокілометрових маршрутах, що охоплює й центр, і торговельні вулиці, і спальні райони. Потрапляючи в поле зору пішоходів, пасажирів, водіїв, тобто потенційних адресатів, транспортна реклама діє в постійно мінливій обстановці, повторюючись, але не набридаючи.Транспортна реклама забезпечує чіткість, визначеність і лаконічність рекламного повідомлення. 
Сьогодні реклама на транспорті найбільш приваблива тому, що вона обходиться значно дешевше, ніж реклама на багатьох інших "рекламоносителях". При цьому її ефективність нітрохи не менше. Подібна реклама охоплює масову аудиторію й у той же час дуже гнучка. Вона може бути легко скоректована під вимоги тієї або іншої територіальної групи. Складність і заплутаність маршрутів народжує відчуття "вездесущности" реклами, завдяки чому вона оптимально підходить для ознайомлення споживачів з новою торговельною маркою або для формування іміджу компанії. У чинність своєї специфіки реклама на транспорті володіє щодо великою тривалістю впливу на споживача. 
Використовуючи інший формат реклами разом із транзитною рекламою, Ви маєте можливість привернути додаткову увагу Ваших споживачів. Ви маєте можливість продовжити Вашу рекламну кампанію при низьких витратах. Вартість розміщення реклами на транспорті складається з видатків на виготовлення зображення й на розміщення реклами. Вартість розміщення визначається виходячи з розміру "рекламоносителя", типу транспортного засобу (одиночного або зчленованого) і маршруту. 
Таким чином, реклама на транспорті - один з деяких видів реклами, що має властивості масової комунікації, одні з найдійовіших рекламних коштів по показнику витрати / ефективність, реклама на транспорті доступна рекламодавцям з різними завданнями й бюджетами - від бурштинів зі світовим ім'ям до локальних рекламодавців і це продукт із дуже високим ступенем впливу на аудиторію.















 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


25.06.2015; 23:33
хиты: 73
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь