пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Особливості роботи з Інтернет.



На даний момент користувачі мережі розуміють, що найдоступнішим, докладним і багатополярним джерелом інформації є Інтернет. Мережа - це місце де вся інформація заструктуризованість в веб-сайти і представлена ​​в зручному форматі на веб-сторінках, які комусь належать. Практично кожен власник прагне отримати максимальний прибуток від вмісту свого веб-сайту (торгівля, послуги, клієнти, покази і т.д.).

Прагнення власників веб-сайтів зводиться до того, щоб пошукові системи, при видачі на запит (якийсь конкретний, або близький за змістом) показували саме їх веб-сайти, тим самим максимально намагаються відповідати вимогам пошукових роботів, а так само користуються сторонніми послугами з оптимізації і просування своїх інтернет-проектів.

Дії, що приймаються користувачами мережі, є лише наслідком прийнятого рішення після аналізу отриманої інформації. Цінність інформації визначає важливість прийнятого рішення, в кожному конкретному випадку вона визначається користувачем в залежності від його потреб. Цей фактор визначає різноманіття інтерпретації інформації і методів її отримання.

Традиційними джерелами надання інформації до появи і розвитку інтернету були:

• набутий особистий досвід;

• ЗМІ - друковані видання, телебачення, радіостанції і т.п .;

• накопичений колективний досвід.




































 


22.06.2015; 01:04
хиты: 72
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь