пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

34. технологія формування іншомовної адитивної компетенції в учнів

.

Таким чином, володіння аудіюванням як видом мовної діяльності повинно забезпечувати успішний процес комунікації, розвивати в учнів уміння говорити і розуміти іноземну мову, а оскільки цей процес складний і важкий, то в школах треба приділяти більшу увагу даній процедурі.

Встановлено, що формування адитивної компетенції відбувається більш успішно коли слухові та зорові канали отримання інформації використовуються у взаємодії, що полегшує для учнів сприйняття лунаючої мови та дає можливість судити про сказане повніше ніж при роздільному надходженні повідомлень.

Візуально-образотворча опора важлива не тільки для значеннєвого розуміння, але і для подальшої передачі змісту. Вона розвантажує пам'ять, сприяє сегментації мовного потоку, поліпшує точність і повноту розуміння, оскільки "пропускна здатність" слухового аналізатора в багато разів менше зорового.

Також Дуже важливо підвищити і мотивацію у учнів до розуміння іноземної мови на слух. Адже до вдосконалення процесу навчання аудіюванню є всі передумови: техніка в сучасний час розвивається високими темпами, і у вчителів з'являється все більше можливостей використовувати різні види технічних засобів навчання.


21.06.2015; 15:18
хиты: 110
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь