пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

1. Поняття культури та її структура.:
» ІУК
» Історія

Нові види спорту в сучасній Україні.

До Реєстру визнаних видів спорту в Україні внесено ще декілька видів: Кунгфу, Карате WKF, Флорбол, Косіки карате, Карате WKC, український рукопаш "Спас", міні-гольф, хортинг, стрільбу з блочного лука, аквабайк, стрибки на акробатичній доріжці та спортинг.

Тепер в Україні нараховується 102 офіційно зареєстрованих не олімпійських види спорту (53 олімпійських та 47 видів спорту інвалідів).

Кунгфу – це китайський термін, який в сучасному значенні використовується за межами Китаю для позначення китайського бойового мистецтва.

Карате або карате-до – це бойове мистецтво, що розвинулося з рукопашних китайських бойових мистецтв та мистецтв островів Рюкю.

Флорбол – командний вид спорту. Грають пластиковим м’ячем, удари по якому завдають ключкою. Ціль гри: забити м’яч у ворота суперника.

Косіки карате – спортивний напрям стилю Сьоріндзі-рю Кенкокан Карате-до. це система правил проведення змагань з використанням захисного екіпірування, яке нагадує обладунки самураїв.

Український рукопашний бій "Спас" - бойовий звичай козацьких родів, ефективна система ведення бою та виживання в будь-яких умовах.

Міні-гольф - мініатюрна версія гольфу.

Хортинг - комплексна система різнобічної підготовки бійця, готового виступати на змаганнях з будь-якими фулл-контактними правилами єдиноборств.

Стрільба з блочного лука - Змагання в блоковому луці нарівні з олімпійським входять до програми Чемпіонатів світу, Чемпіонатів Європи та Кубків світу. В даний час на Україні налічується близько 60 стрільців з блочного лука.

Аквабайк - перегони на гідроциклах (водні мотоцикли).

Спортинг - вид спортивно-мисливської стрільби по тарілочках.


10.06.2015; 21:24
хиты: 249
рейтинг:0
Гуманитарные науки
история
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь