пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

24.Створіть список корисних посилань для підтримки навчання студентів спеціальності «Дизайн».

Дизайнер сьогодні – це режисер предметного середовища, іміджмейкер, стиліст, психолог, бізнесмен, рекламіст. Створюючи простір з неповторним стилем, аурою, енергетикою, втілюючи ідею нового інтер'єру спочатку в ескізі, а потім у кресленнях, дизайнер інтер'єрів реалізує себе не лише як художник, але і як конструктор, проектувальник. Дизайнер повинен мати художню уяву, почуття смаку, уміти малювати, бути одночасно топографом, хіміком, інженером і біологом, в одній особі.
Підготовка молодшого спеціаліста за напрямом «Мистецтво» передбачає використання комп'ютерної техніки та програм останніх поколінь, що забезпечено відповідними пакетами прикладних програм.
В коледжі однією із престижних спеціальностей є спеціальність „Дизайн". Спеціальність формується за напрямом „дизайн середовища", на якому здійснюється підготовка фахівців – дизайнерів з розробки та оформлення інтер'єрів та екстер'єрів громадських та житлових приміщень, малих архітектурних форм. В роботах студенти використовують новітні підходи до дизайн-проектування, сучасні матеріали.
Спеціальність Дизайн готує студентів за комплексом унікальних авторських програм та методик, які розроблені з урахуванням досягнень світового та вітчизняного досвіду в галузі дизайну середовища. Система навчання спрямована на розвиток та вдосконалення творчих здібностей студентів. Склад викладачів має великий досвід практичної та педагогічної роботи в галузі дизайну середовища. На заняттях панує творча, дружня атмосфера що дозволяє повною мірою розкритися творчим можливостям студентів.

 

Напрямки діяльності молодшого спеціаліста з дизайну

Можуть займати посади:

Дизайнер міського середовища (дизайн зовнішньої реклами, оформлення вітрин; розробка проектів малих архітектурних форм - зупинки, кіоски, альтанки, паркові меблі, паркани тощо; розробка дитячих розважальних комплексів, дитячих майданчиків, паркових зон)
Менеджер-дизайнер, дизайнер-конструктор у фірмових салонах-магазинах, на фабриках з виготовлення м'яких і корпусних меблів
Розробник фірмових стилів підприємств, організацій (графічний дизайн візиток, бланків, буклетів, плакатів)
Керівник дитячих художніх студій, викладач і методист в дитячих художніх школах живопису, малюнку, композиції, кольорознавства.
Спеціальність «Дизайн», як жодна інша, дає можливість працювати індивідуально, брати участь в різноманітних українських та міжнародних виставках і конкурсах.

 


01.11.2015; 11:54
хиты: 117
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь