пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Використовуючи RSS, підпишіться на два освітні сайти.

http://pedpresa.ua/info

http://pedpresa.com.ua/

Як же підписатися до RSS?

Для того, щоб підписатися до RSS спершу вам слід буде обрати зручний рідер. Альтернатив існує безліч. Але основна різниця полягає у тому, чи працює рідер через Інтернет, чи через окремо встановлену локальну програму. До онлайн-рідерів належать відомі сервіси: Google ReaderBloglinesMy YahooЯндекс.Лента,RSS.I.UA, тощо. До локальних програм, які ви можете встановити на власний комп’ютер, належить, наприклад, Mozilla Thunderbird, FeedDemon, News Fire та ін. Варто також відзначити, що із RSS-потоками сьогодні вміють працювати фактично всі сучасні браузери: Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Opera, Maxton та інші. Особисто я користуюсь (і вам раджу), онлайн-рідером, оскільки він дає можливість читати стрічку новин з будь-якого комп’ютера, підключеного до Інтернету. В моєму випадку – це Google Reader.

Після того, як зареєструєтеся у онлайн-рідері або ж налаштуєте локальну програму RSS-синдикації – можете переходити до другого кроку. А саме – додавання улюблених сайтів та блогів до вашого рідера.
Зайшовши на будь-який блог, ви майже напевне побачите там помаранчевий логотип RSS. Клікніть на нього – і опинитесь на сторінці підписки. Там вказані найбільш розповсюджені способи підписки до RSS. Оберіть той рідер, у якому ви раніше зареєструвалися і – ВУАЛЯ – підписку завершено.

Якщо серед опцій немає обраного вами рідера, або ж сторінка підписки відобразилася некоректно (перед вашими очима – якийсь незрозумілий код), тоді просто скопіюйте адресу цієї сторінки і вставте її до рідера вручну. Повторіть операцію для всіх сайтів та блогів, контент яких прагнете відстежувати.

Реєстрацію закінчено. Можете насолоджуватися перевагами RSS-синдикації.

А якщо після прочитаного у вас виникло нестримне бажання негайно попрактикуватися – можете без жодних докорів сумління підписуватися на RSS фід цього блогу.

 


30.10.2015; 16:54
хиты: 112
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь