пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Використовуючи Google-календар, створіть розклад на тиждень.

Google Календар - сервіс для планування зустрічей, подій і справ. Він дозволяє задавати час зустрічі, створювати повторювані заходи, встановлювати нагадування, а також запрошувати інших учасників (їм висилається повідомлення по електронній пошті).

Нагадування про події можна отримувати по електронній пошті і SMS. Робота з Календарем здійснюється у вікні браузера через веб-інтерфейс, а всі дані зберігаються на сервері Google, тому отримати доступ до розкладу можна з будь-якого комп'ютера, підключеного до Інтернетy.

Для зручної роботи з Календарем можна використовувати гарячі клавіші і рядок для швидкого занесення події. Наприклад «Зустріти Юлію в 18:00», щоб додати захід «Зустріти Юлію», яке починається в 18:00 Також доступна функція автоматичного занесення листів, що містять подібні рядки в тілі листа, в календар.

Можна створювати кілька календарів, а також автоматично позначати офіційні свята.

Одне з ключових переваг цього сервісу - можливість спільного використання календаря. Його можна показувати для обраним користувачам, що дозволяє планувати загальні зустрічі.

В інтерфейсі активно використовуються технології JavaScript і AJAX, що прискорює реакцію системи і дозволяє користуватися їй з тією ж легкістю, як і програмою, встановленої локально.

Календар доступний англійською, голландською, датською, іспанською, італійською, китайською (традиційному і спрощеному), корейською, німецькою, норвезькою, польською, португальською, російською, турецькою, фінською, французькою, шведською та японською мовами. Відомості в календар можна вводити і на багатьох інших мовах.


24.10.2015; 12:48
хиты: 114
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь