пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

Використовуючи шаблон MS Office Word, створіть за зразком діловий лист.

Створіть новий документ, який міститиме діловий лист у східноєвропейському стилі.

Шаблони не використовувати. Структура ділового листа така: зверху ліворуч — адреса, праворуч — номер і дата написання листа, нижче — звертання, основний текст, прощан­ня і підпис. Працюючи з листом, змінюйте масштаб (100, 150, 75% тощо), щоб текст добре переглядався на екрані. Зразок листа:

Панові Р. Костіву

вул. Наукова, 3/4 79053,м. Львів

№128 від 19.10.2006

Шановний пане Романе Костів!

 Дирекція банку з приємністю повідомляє Вас, що за резуль­татами успішної діяльності банку Ваші дивіденди за мину­лий рік становлять 1250 грн.

З повагою,

комерційний директор                                                                  Ваше прізвище І.П.

 

2.   Збережіть лист у власній папці з новою назвою — Лист1.

3.    Виправте граматичні помилки у листі. Відформатуйте текст.

Звертання зробіть великим шрифтом, перший абзац — жир­ним, другий — курсивом, третій — підкресленим курсивом, свій підпис виконайте одним з декоративних шрифтів: Декор, Парсек, Іжиця, Жикарєв (якщо вони є на вашому комп'ютері) або іншим доступним кирилізованим шрифтом.

4.    Створіть календар на два місяці.

Для цього створіть новий документ на основі шаблонів, що є на вашому комп'ютері. Знайдіть і використайте майстер календарів. Додайте зображення.

5.  Збережіть календар під власною назвою Календар.

6.  Створіть діловий лист за допомогою майстра листів. Файл => Створити (створити за допомогою шаблону на вашому комп'ютері, у MS Word 2003 користуйтесь областю завдань,

щоб перейти до шаблонів) => Перейдіть на закладку Листи і факси. Знайдіть і двічі клацніть на піктограмі Майстер листів.wiz. У меню помічника клацніть на першу кнопку Створити (Send) один лист. Виконайте чотири кроки (дії):

1. На закладці Формат листа клацніть у полі Дата і виберіть один із форматів дати; у списку шаблонів листів виберіть, наприклад, Сучасний ЛИСТ; виберіть деякий стиль листа, наприклад, Звичайний або Строгий => Натисніть на кнопку Далі і перейдете до наступної закладки Адресат;

2.  На закладці Адресат уведіть ім'я адресата й адресу Виберіть зразок вітання => Натисніть на кнопку Далі;

3.  Закладку Інше можете не заповнювати => Натисніть на кнопку Далі;

4. На закладці Відправник уведіть прізвище та ім'я відправника => Адресу вводити не обов'язково => Виберіть форм прощання і натисніть на кнопку ГОТОВО.

Отримаєте майже готовий лист, куди потрібно внести необхідні ні дані (назву фірми, адреси тощо) і основний текст — придумати й описати напрямки діяльності фірми, зокрема, з такою фразою: «Пропонуємо такі послуги чи товари:...»

7.  Перелік чотирьох послуг чи товарів виконайте у вигляді маркованого списку.

8.  Збережіть лист з назвою «Діловий лист» у власній папці.

9.  Створіть резюме «Вишукане резюме.doс».

Виконайте команду Створити. Знайдіть на вашому комп'ютері шаблон Вишукане резюме (на закладці ІНШІ). Уведіть дані про себе. Пункт Мета не заповнюйте. Резюме не має бути більшим від одної сторінки.


30.10.2015; 16:40
хиты: 75
рейтинг:0
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь