пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

69.Господарсько-договірні документи

До господарсько – договірних документів відносять договір, трудова угода, контракт.Договір – це письмова  угода  двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення господарських взаємовідносин. Може бути укладений між приватними особами й організацією та між організаціями.Договір постачання – це договір, за яким організація-постачальник зобов’язується в певні терміни передати організації-покупцеві у власність певну продукцію, а організація-покупець зобов’язується оплатити продукцію за встановленими цінами.Договір підряду – це договір, за якими підприємець-підрядник зобов'язується виконати певний обсяг робіт підприємству-замовнику. Установчий договір – це договір, що закріплює взаємні права та обов’язки всіх учасників створення асоціації.Трудовий договір – це угода між особою, що наймається на роботу, та керівником установи, організації або уповноваженим ним органом.Договір вважають укладеним тоді, коди сторони дійшли згоди з усіх пунктів і відповідно оформилийого письмово.
Трудова угода - це документ, яким регламентуються стосунки між установою і позаштатним працівником.Трудова угода складається в декількох примірниках, один з яких передається виконавцю, а решта зберігаються у справах організації-замовника.
Контракт - це правовий документ, що засвідчує певну домовленість між підприємством, організацією чи установою й працівником про умови спільної виробничої й творчої діяльності.Контракт складається у двох примірниках - по одному для кожної сторони; про це зазначається у тексті контракту.


11.06.2015; 19:48
хиты: 147
рейтинг:0
Гуманитарные науки
лингвистика и языки
языки
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь