пользователей: 30398
предметов: 12406
вопросов: 234839
Конспект-online
РЕГИСТРАЦИЯ ЭКСКУРСИЯ

09. Призначення CASE-засобів та їх зв’язок з ООА/П Web-додатків.

CASE - набір інструментів і методів програмної інженерії для проектування програмного забезпечення, який допомагає забезпечити відсутність помилок і простоту в обслуговуванні програмних продуктів.
CASE-засоби (Computer Aided Software Engineering) - це програмні засоби, що підтримують процеси створення і супроводу інформаційних систем, включаючи аналіз і формулювання вимог, проектування прикладного програмного забезпечення (додатків) і баз даних, генерацію коду, тестування, документування, забезпечення якості, конфігураційне управління і управління проектом, а також інші процеси.
CASE-засоби разом із системним ПЗ і технічними засобами утворюють повне середовище розробки інформаційних систем. Технологія в даний час потрапила в розряд найбільш стабільних інформаційних технологій.
Більшість існуючих CASE-засобів засновано на методологіях структурного (в основному) або об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування, що використовують специфікації у вигляді діаграм або текстів для опису зовнішніх вимог, зв'язків між моделями системи, динаміки поведінки системи та архітектури програмних засобів.
CASE-засоби включають вбудований додатковий модуль Web-моделювання, що надає засоби візуалізації, моделювання і розробки Web-додатків.

Призначення:
CASE-засоби дозволяють проектувати будь-які системи на комп'ютері. Необхідний елемент системного і структурно-функціонального аналізу, CASE-засоби дозволяють моделювати бізнес-процеси, бази даних, компоненти програмного забезпечення, діяльність і структуру організацій. Застосовні практично у всіх сферах діяльності. Результат застосування CASE-засобів - оптимізація систем, зниження витрат, підвищення ефективності, зниження ймовірності помилок.


хиты: 187
рейтинг:0
Точные науки
информатика
для добавления комментариев необходимо авторизироваться.
  Copyright © 2013-2024. All Rights Reserved. помощь